Een reden tot feesten..?  Een verjaardag, doop, communie,...?   Dat is natuurlijk ook een reden voor kadootjes!!!  Je kan bij ons een wenslijstje samenstellen, zodat familie en vrienden het perfecte kadootje kunnen kopen uit de zelf gekozen items (kleding, speelgoed, schoenen) van je kind..  Een kado dat zeker in de smaak zal vallen, nuttig is en ook nog eens wat hij of zij graag wou... Hoe leuk is dat?!?!

Stuur een PB of een mailtje naar info@max-maxime.be met de items die je graag in je wenslijstje wil en wij stellen het hier voor je samen.  De lijst wordt opengesteld 1 maand voor het feest, en we sluiten het af in de week na het feestje.  En als kers op de taart krijg je op het totaal verkochte bedrag 10% in de vorm van een geschenkbon om achteraf te spenderen!  

 

Familie en vrienden kunnen  hier terecht, op het wenslijstje op naam van je kindje, ze klikken op het gewenste product, rekenen af, en wij zorgen dat het kadootje gratis bij het feestvarkentje zelf geleverd word!  Willen ze  het liever zelf afgeven?  Geen probleem, zet bij de opmerkingen in de winkelwagen er even bij dat je het zelf in de winkel komt ophalen, en we zorgen dat het klaar staat, in een mooie kadoverpakking! 

 

(min. totaal bedrag van alle artikelen samen op de wenslijst is 75 euro, geen aankoopverplichting!  Opgelet: soldenartikelen  moeten achteraf wel verplicht afgenomen worden indien niet verkocht) 

 

vragen?  info@max-maxime.be