Alles over betalingen en leveringen

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

 

Veilig betalen

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door maxenmaxime.be worden gelezen. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

 Betalingstraject

Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en leveringsgegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Bij ons kun je alleen online betalen omwille van administratieve eenvoudigere opvolging van de bestellingen EN om de levertermijnen zeer kort te houden

Online betalen
Bij een online betaalmethode en bij een succesvolle verwerking is je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je bestelling meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van Mollie. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. Wij bieden je de volgende online betaalmethodes:

  • - CREDIT CARD: wij accepteren EuroCard/MasterCard, Maestro en Visa
  • - Bancontact/Mister Cash (voor Belgische klanten van Fintro,BNP PARIBAS Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA of VDK Spaarbank

 

Onze servicepartner Mollie

Bij een online betaalmethode wordt je computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Mollie geleid. Dit houdt in dat je gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).
Je herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin je scherm. Op dat moment word je doorgeschakeld van de website van maxenmaxime.be naar het betalingssysteem Mollie. Zodra Mollie je betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij je bestelling verwerken.

 

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. Maxenmaxime.be is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.