Zwanger...? Proficiat!  

 

Een hele spannende en leuke tijd breekt nu aan... van de eerste keer het hartje horen kloppen, tot de de eerste schopjes, het uitkijken en verlangen naar...  maar ook een tijd van onzekerheid, en veel vragen.. want.. wat is nu echt handig, wat heb ik allemaal nodig, wat moet er in huis zijn nog voor de baby er is enz...

 

En daarom zijn wij er! 

We doen ons allerbest om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in de voorbereiding naar de komst van jullie babytje...!

 

 Alvast een  woordje uitleg over onze werking ivm. een geboortelijstje...

 

Een geboortelijstje word gelegd op afspraak, zo heb ik aandacht en tijd voor al jullie vragen, kan ik de nodige uitleg geven en je van A tot Z begeleiden met raad en daad.. 

 

We bespreken alles wat je nodig hebt van de zwangerschap tot ongeveer 6 maanden na de geboorte, dat je goed voorbereid aan je nieuwe taak kan beginnen, namelijk die van mama en papa!   Geen opdringerig gedoe of beter weten, gewoon, een eerlijke opinie en een leuke babbel!

 

 Alle gekozen spulletjes worden na geboorte uitgestald in een kastje op jullie naam, de mensen kunnen uiteraard ook online bestellen en betalen of telefonisch.. Deze artikelen worden na bestelling gratis aan huis geleverd.

 

De artikelen die je graag al voor de geboorte in huis hebt, worden op vraag gratis geleverd, deze spulletjes hoeven ook niet betaald te worden (dit is een groot voordeel want jullie hoeven zelf niets te investeren vooraf), zo kan je je in alle rust  voorbereiden op de komst van jullie kleintje en alvast wat oefenen

 (vb. met het open en dichtplooien van de wandelwagen) ;-)

 

Indien deze dingen verkocht worden op je lijst nadien, krijgen de mensen een geschenkbon mee twv het artikel dat reeds in jullie bezit is.  Zo ben je ook zeker dat alle spullen die je onmiddellijk nodig hebt, zeker niet op zich laten wachten, dit is vooral zeer handig ivm. babyborrel enkele maanden nadien..

 

Er is wat betreft stockartikelen géén aankoopverplichting...  de artikelen die speciaal voor jullie besteld worden zoals bv. bedbekledingen, meubeltjes.., hebben we liefst dat deze achteraf ook gekocht worden..maar dit zijn dan meestal ook de spulletjes die je sowieso nodig hebt.

 

Alle fun artikelen zoals speelgoed, voedingsartikelen, enz.... zijn dus niet verplicht.

Hier worden op voorhand ook duidelijke afspraken over gemaakt zodat er achteraf geen onaangename verrassingen zijn..

 Alles, ook de meubeltjes leveren we gratis aan huis, zelfs in de weekends of avonden..

 

Wat betreft het procent, dat geld op alles wat op jullie lijst wordt verkocht, ook op de kadobonnen, en is 10% van het totaal aangekochte bedrag, dit is achteraf ook vrij te besteden, of je koopt er restanten van je lijstje mee, of kleding, of je bewaart het voor later, de kadobonnen en het tegoed van je lijstje blijven onbeperkt geldig.  (enkel niet in solden)

 

 

Wat betreft ons gamma....we hebben zeer veel merken, in alle prijsklassen en stijlen, voor ieder wat wils.. bv. koeka, bugaboo, cybex, stokke, joolz, maxicosi, , quinny, , woodwork, maclaren, elodie details,  silver cross, childhome, bopita, quax, michael falk, my first collection, trixie, bemini, babybjorn, ergobaby, dimpel,  , baby's only, noukies, timmy, , poetree,  theophile en patachou, done by deer, avent, , beaba, difrax,  aerosleep,  mushie,  frigg,   , en vele anderen.....

 

Heb je nog vragen, of wil je al graag een afspraak maken,  ... aarzel niet, en bel ons op het nummer  012 23 08 10 of 0473 80 61 42 voor afspraken, of mail naar info@max-maxime.be voor al je vragen...

 

We  kijken er naar uit om jullie  te ontmoeten..!

 

Tot snel!   lieve groetjes,   team max & maxime